سه شنبه , ۲ آبان ۱۳۹۶
آموزش وردپرس
سرخط خبرها

طراحی رستوران شیفت (Shift)

رستوران شیفت Shift در شهر بخارست

۵۴f7bd3de58ecee84d000222_shift-restaurant-lama-arhitectura_portada_01-530x566

کاری از شرکت معماری Lama Arhitectura

نوسازی ساختمان های قدیمی، راهی ست مناسب جهت بهره وری اقتصادی از ساختمان ها و املاک.
اغلب ساختمان های قدیمی در مراکز شهرها قرار دارند. از آنجا که مرکز شهر پر رفت و آمدترین نقطه شهر محسوب می شود، این ساختمان ها، به دلیل موقعیت استراتژیکی مناسبی که دارند از ارزش اقتصادی بالایی برخوردارند. نوسازی، یکی از راه های صرفه جویی اقتصادی در مقایسه با تخریب و ساخت مجدد بنا می باشد.

رستوران شیفت، در مرکز شهر بخارست (Bucharest, ) قرار دارد. این رستوران، نتیجه نوسازی بنایی قدیمی ست که به دلیل طراحی داخلی جذاب و طبیعت گرای آن، بسیار مورد توجه عموم مردم قرار دارد. رستوران ساختمانی ست دو طبقه با ظاهر خانه های سنتی قرن نوزدهم بخارست که در محوطه باغ جای دارد.

۵۴f7bb16e58ecee84d00020d_shift-restaurant-lama-arhitectura_16-530x644

نوسازی و تغییر کاربری رستوران به شرکت Lama Architectural واگذار شد. ساختمان قدیمی دارای سه طبقه، همکف، اول و اتاق زیر شیروانی بود که با توجه به گنجایش فضای داخلی رستوران و حذف اتاق زیرشیروانی و الحاق آن به طبقه اول نیاز فضای داخلی رستوران به ارتفاع بیشتر برطرف گردید. در نوسازی بنا، طرح کلی طبقات شد و با محیط ساختمان با کاربری جدید آن منطبق گردید.
اهداف معمار در طراحی فضای داخلی رستوران:
۱- انطباق فضا بدون دست بردن در کلیت بنا با کاربری جدید
۲- نوسازی با استفاده از مصالح طبیعی
۳- ایجاد ارتباط میان فضای داخلی و محوطه بیرونی
۴- پرهیز از تقلید جهت خلق محیطی کاملا جدید و متفاوت
۵- نمایش ردپای گذر زمان در چهره بنا
مصالح
دیوارهای قدیمی با آجر و خاک رس صد در صد طبیعی ساخته شده اند. سنگ تراشی دیوارها، میان فضای درونی رستوران و محوطه باغ هم خوانی بیشتری ایجاد نموده است. چوب بر روی دیوار و کف طبقات با هدف پوشاندن عیوب ساختمان به صورت مورب نصب شده اند. سنگ به کار رفته در دیوار راهرو و کف پوش های داخلی و سنگ فرش محوطه باغ از جنس مشابه انتخاب شده است.
فلز در ساختارهای ظریف چون پایه صندلی و میز رستوران به کار رفته است.
روشنایی
در روشنایی محیط داخلی رستوران، علاوه بر اهمیت دادن به اصل زیباسازی از طریق نورپردازی فضا، معمار به تأکید بر کهنسالگی بنای مذکور پرداخته و بدین منظور از لامپ ادیسون در روشنایی رستوران و از سازهای بادی به عنوان نوعی لوستر بهره برده است.
خزه های طبیعی با ورود به محیط رستوران، قصد معمار جهت ایجاد ارتباط میان رستوران و محوطه باغ را برآورده ساخته. این خزه ها، به نوعی برای پوشاندن دیوارهای داخلی قدیمی به عنوان عنصر تزیینی مورد استفاده قرار گرفته است.

معمار: Lama Architectural
مکان : بخارست رومانی
مساحت: ۱۶۵مترمربع
سال: ۲۰۱۵
تیم طراحی: AliceIonita, Ioana Stan

۵۴f7ba06e58ece08b4000205_shift-restaurant-lama-arhitectura_09-530x666

۵۴f7bdd7e58ecee84d00022a_shift-restaurant-lama-arhitectura_radu9166

۵۴f7be44e58ece86bb00009f_shift-restaurant-lama-arhitectura_floor_-2--530x374

۵۴f7be3ae58ece08b4000228_shift-restaurant-lama-arhitectura_floor_-1--530x374

Processing your request, Please wait....

درباره ی sahelazad

sahelazad
« آنکه پا جای رد پای دیگری گذارد، از خویش ردپایی بر جای نگذارد.»

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*